Arhive

Categorii

Va fi ELIBERAT din INCHISOARE peste 20 de ZILE

Va fi ELIBERAT din ÎNCHISOARE peste 20 de ZILE!

Va fi ELIBERAT din ÎNCHISOARE peste 20 de ZILE!Anunt Bucuresti – site de anunturi, oferte, vanzari, inchirieri, locuri de munca Bucuresti
Cameron Herrin a fost eliberat! Tocmai ce a apărut un clip pe tiktok!

Înainte de toate nu uitați de like share și subscribe! Să începem:

Acum 2 luni, Cameron Herrin a primit o condamnare de 24 ani de închisoare, acesta a organizat ilegal o cursa pe drumurile publice din Florida.

El având 160km/h, nu a avut timpul necesar pentru frânare și a luat din plin o femeie de 24 de ani și fetiță acesteia de 1 an.

Acesta a făcut furori pe tiktok, prin expresia pe care acesta a făcut-o, în momentul în care s-a pronunțat instanța. Majoritatea oamenilor de pe tiktok au susținut că pedeapsa primită este prea mare, dat fiind faptul că vorbim de un caz de ucidere din culpă.

Să trecem direct la subiect! Cameron a fost eliberat! …sau așa vor să spună 70% din publicul tiktok. Se zvonește că părinții acestuia ar fi achitat în totalitate cauțiunea, care se presupune a fii între 120k$ și 75M$.

Haideți să aflăm împreună dacă aceste lucruri sunt adevărate și să demontăm anumite fake news din mediul online.

În primul rând, să analizăm imaginile apărute recent pe tiktok, unde se presupune a fi Cameron, cu polițiștii lângă el, cum că acesta ar fi fost eliberat.

Dacă ne uităm atenți la filmare, putem să ne dăm seama că acele gărzi, nu fac parte din poliție sau vreo autoriate publică, acei oameni sunt angajați, cel mai probabil, la o firma privată de pază.

În al doilea rând, dacă dăm un simplu search pe google:”deddy” vedem de la o poștă că toată această fimare este cu acel cântăreț din Italia. Toată această asociere de imagine a stârnit foarte multe controverse, dar realitatea e altă.

Lăsând filmările și conspiratiile la o parte, cum au reușit să plătescă părinții lui Cameron, suma de 75milioane de dolari sau 120k euro? Aici a apărut o altă confuzie majoră. Cine a răspândit această informație, a folosit un template, care a fost trântit în multe comentarii de pe tiktok, dar totuși nu s-a gândit până la capăt și a omis un lucru banal, dar totuși decizional.

Moneda! De când SUA a adoptat moneda euro? 99% din comentarii sunt exprimate în euro, întâmplarea având loc în SUA. În al doilea rând, imaginați-va că 75Meuro e o suma imensă, nu își poate permite o familie, poate nici un milionar. Gândiți-va că aș face autostrada de la Arad, până aproape în oradea! E o suma colosală.

În al treilea rând, nici una, dar efectiv, nici o publicație din SUA nu a relatat cum că ar fi fost achitată vreo cauțiune de 75milioane dolari. Cât despre suma vehiculată, de 120k euro, din nou, nici măcar o singură publicație media nu a relatat vreo informație în acest sens. Decât de cauțiunea de 5000 de dolari, care a fost plătită acum 3 ani.

Din toată această poveste avem multe de învățat, cum ar fi, să fim responsabili, fie pe picioarele noastre, fie pe patru roți și să avem grijă la manipularea în masă.

Toată această întâmplare a ajuns cunoscută în întreagă lume, o întâmplare tristă, din care avem de învățat.

Discord: RomanianLetsPlay#6013
TikTok: @ediontheroad
Facebook: Kocsef Eduard
Instagram: @edi.2469
Pentru colaborări/reclamații: eduardkocsef.edi@gmail.comPepiniera Comana – producator de plante ornamentale vinde direct din pepiniera proprie o gama variata de plante pentru amenajarea gradinilor, spatii verzi, gard viu. Telefon/WhatsApp 0724 746 148