reparatii asfalt

Reparatii Asfalt

Drumurile asfaltate sunt unul intre cele mai importante elemente ale societatii moderne. Multumita lor putem sa ne deplasam rapid dintr-o parte in alta si sa ne organizam mult mai bine timpul. Din pacate, oricat de bun ar fi asfaltul si oricat de atenta a fost facuta asfaltarea, la un moment dat drumul ajunge sa aiba gropi sau diverse alte forme de uzura.

Partea buna a pavarii drumurilor cu astalt este faptul ca procesul de reparatie este simplu si ieftin.

Oferim o gama larga de servicii de reparatii asfalt, folosind cele mai bune tehnologii

La Asfalterra avem atat experienta necesara cat si utilajele si echipamentele necesare pentru a oferi servicii de reabilitare strazi, reparatii carosabil, modernizari sosele sau amenajari platforme industriale de cea mai buna calitate. Abordam orice lucrare cu o seriozitate maxima si folosim doar materiale pe care le alegem cu atentie.

Care sunt avantajele pe care le oferim?

  • Avem un parc tehnic complex, care ne permite sa abordam fiecare lucrare in mod personalizat. Avem autoutilitare, autobasculante, vibrofinisor, freze de asfalt, cilindri compactori, echipamente destinate deszapezirii sau buldoexcavatoare;
  • Folosim doar materiale de foarte buna calitate, cu o compozitie perfectă pentru zona in care realizam reparatiile. Indiferent ca folosim asfalt cald sau asfalt rece, are cea mai buna calitate;
  • Respectam toti pasii necesari pentru a elimina riscul de a se uza drumul rapid. Daca trebuie sa reparam fisuri sau crapaturi folosim Mastic Bituminos, daca trebuie sa reparam gropi mai mari, le taiem in forme geometrice drepte, le curatam bine, aplicam emulsie si turnam asfalt pe care il inchidem cu Mastic Bituminos iar pentru orice alta problema, cautam solutii personalizate.

Ce tipuri de asfalt folosim la reparatii?

Folosim atat asfalt cald, cat si asfalt rece, in functie de temperatura la care realizam reparatiile. Asfaltul rece este o solutie optima, inclusiv pentru turnarea la temperaturi scazute, insa are marele dezavantaj al pretului. Tocmai de aceea, in functie de conditiile de mediu alegem cea mai buna solutie de reparatii asfalt, atat din punct de vedere al rezistentei pe termen lung, cat si din punct de vedere al bugetului.

Contact firma de asfaltari – Asfalterra

Telefon: 0733 626 757

Website: https://www.asfalterra.ro/


Distribuie acest articol prietenilor tai de pe Facebook, WhatsApp si celelalte retelele de socializare, nu uita sa trimiti recenzia ta referitoare la acest subiect. Daca ai o afacere si doresti promovare, contacteaza-ne !