Inscriere Firme

Bun venit in hub-ul virtual al firmelor din Romania, aici poti inscrie firma ta. Firme Bune este singura platforma de business care nu intermediaza afacerile inscrise, profita de aceasta oportunitate unica.

inscriere firme 1

De ce Firme Bune ?

Inscrierea in hubul virtual de afaceri aduce avantaje vitale pentru orice firma din Romania !

Vizbilitate Online

Platforma este creata in asa fel incat aduce mai multa vizibilitate pe internet pentru fiecare firma inscrisa.

Costuri Accesibile

Taxa de inscriere este de 50 euro si se plateste anual. Costul este accesibil pentru orice firma din Romania.

Contact Direct

Platforma Firme Bune nu intermediaza si nu revinde produsele si serviciile tale, ai toate datele afisate in pagina.

features
Cereri oferte la liber

Sustinem afacerea ta

Specialistii nostri vor pune in evidenta afacerea ta atunci cand cineva cauta produsele si serviciile pe care le oferi. Fie ca este vorba de cautare in platforma, fie prin motorul de cautare, firma ta va fi din ce in ce mai vizibila pe internet

Consultanta Digitala

Partenerul tau in afaceri online

Pe langa serviciile oferite prin platforma Firme Bune, beneficiezi de consultanta de specialitate si de servicii digitale la pret accesibil pentru site-ul sau magazinul tau online.

features 1
features 2
Afaceri Online Fara Comision

Fara Comision !

Nu percepem comision pentru cererile trimise de catre vizitatori, afisam datele de contact ale firmei tale pe pagina de prezentare business.

Inscriere Firme

Firme Bune este hubul perfect pentru proprietarii de afaceri, bloggeri, designeri, dezvoltatori, meseriasi autorizati și practic toți ceilalți. Dacă doriți să primiti mai multe cereri, atunci trebuie să va inscrieti pe Firme Bune.

Firme Bune este un hub virtual de afaceri. Pentru a beneficia de serviciile noastre, trebuie sa ne trimiteti o cerere de inscriere, completand formularul alaturat.

Inscrierea in hubul virtual Firme Bune costa 50 de euro anual. Dupa ce primim cererea de inscriere din partea ta, iti vom transmite o factura proforma.

Imediat dupa ce se confirma plata proformei in contul firmei noastre, vom crea o pagina pe care o vom distribui periodic pe toate canalele noastre de comunicare: motoare de cautare, retele de socializare, campanii de informare, comunicate de presa prin reteaua noastra.

Oriunde vom afisa oferta ta, vom afisa si detaliile tale de contact pentru a crea o legatura directa intre tine si potentialii clienti.

Nu. Platesti doar 50 euro anual si nimic in plus. Nu intermediem vanzarile tale, nu filtram cererile venite din partea vizitatorilor, nu te taxam in plus indiferent de cate cereri primesti.

Scroll to Top