Arhive

Categorii

Cum sa cumperi si sa vinzi actiuni la bursa Arena

Cum să cumperi și să vinzi acțiuni la bursă? Arena XT Demo | Un episod-tutorial, 7/24 Capital

Cum să cumperi și să vinzi acțiuni la bursă? Arena XT Demo | Un episod-tutorial, 7/24 CapitalPensiunea Trident – oferta cazare pensiune Costinesti, camere si apartamente cu vedere la mare, preturi accesibile, facilitati multiple, loc de joaca, parcare subterana, sala relaxare, gradina, aer conditionat, wifi, pensiune acreditata cu toate avizele la zi. Telefon/WhatsApp 0731 031 338
Se spune că la bursă există două tipuri de investitori: cei cu experiență și cei cu bani. Mitul spune că la finalul zilei cei cu experiență rămân cu bani și cei cu bani rămân cu experiență.

Urmărește un episod-tutorial, marca 7/24 Capital, în care îți arătăm cum poți face ca la finalul zilei să rămâi și cu experiență și cu bani, folosind platforma de tranzacționare Arena XT Demo.

Și dacă ți se pare complicat să vinzi și să cumperi acțiuni la bursă chiar și după ce ai văzut acest episod, e important să știi că piața de capital îți oferă o gamă largă de oportunități de investiții, care necesită implicare minimă. Reprezentanții companiilor de brokeraj autorizate sau ai fondurilor locale de investiții îți vor putea oferi informațiile de care ai nevoie ca să faci pasul în lumea investițiilor!

REPERE DE VIZIONARE:

01:05 Cum găsim platforma Arena XT Demo pe internet

02:05 Cum se creează un cont

02:28 Cum putem accesa platforma

04:00 Ce conține meniul principal

06:35 Portofoliul unui investitor

08:35 Mesaje și comunicate care apar pe site-ul BVB

09:05 Exemplu cu plasarea unui ordin de cumpărare de acțiuni

13:37 Test cu sume imobilizate

16:10 Exemplu cu plasarea unui ordin de vânzare de acțiuni

24 ore, 7 zile din 7. Despre bursă, neconvențional. 7/24 Capital este o producție a Bursei de Valori București.Asfalt Rece – firma distribuie in toata Romania asfalt rece vrac, la sac, pret excelent pe tona de asfalt rece. Telefon/WhatsApp 0736 14 10 45