creare site prezentare ieftin

Creare Site Prezentare Ieftin

Creare Site Prezentare Ieftin – detalii si oferta

Creare site prezentare ieftin pentru firme mici, mestesugari, antreprenori cu buget mic.

Fără externalizare

Credem că cheia finalizării unui proiect de succes este comunicarea, transparența și lipsa intermediarilor. De aceea, noi proiectăm toate site-urile noastre web de prezentare, astfel încât să puteți fi siguri că proiectul dvs. va funcționa fără probleme.

Livrare rapida

Prin experiență, am adoptat o abordare simplificată pentru a culege informații, proiecta și construi site-ul dvs. web de prezentare. Primiți un design de machetă în 48 de ore, cu site-ul web de prezentare gata de lansare în doar 7 zile lucrătoare *.

Manager de proiect dedicat

Înțelegem frustrarea relației cu mai mulți membri ai echipei atunci când lucrăm la un proiect. Vi se va aloca un manager de proiect dedicat care va lucra direct pe site-ul dvs. de prezentare, ceea ce înseamnă că nu există explicații repetate și o comunicare rapidă și eficientă.

Fără costuri ascunse

Nu dorim să plătim mai mult decât ne așteptam – de aceea nu există costuri ascunse. Prețul pe care îl vedeți pe factură este prețul pe care îl plătiți. Mai mult decât atât, consilierii noștri de vânzări nu sunt pe comision, deci nu există vânzări dificile sau presiuni pentru a merge mai departe.

Proprietate completă a site-ului web de prezentare

Așa este, plătești pentru asta, site-ul de prezentare este al tău. Nu există o „taxă de licență” sau un contract de leasing anual de plătit, spre deosebire de multe soluții integrate și puteți lua fișierele cu dvs., dacă doriți. Vrei să folosești propriul hosting? Nicio problemă – o vom configura gratuit *.

Suport WhatsApp 24/7

Echipa noastră de asistență este aici pentru a vă ajuta. Aveți probleme la conectarea la site-ul dvs. web de prezentare? Aveți nevoie de asistență pentru actualizarea adresei de e-mail? Nici o problemă. Asistența noastră prin whatsapp și e-mail este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, inclusiv sărbătorile.

Pret creare site ieftin

Pretul se refera la tot pachetul de servicii:

 • crearea site-ului web de prezentare
 • numele de domeniu .ro sau .com
 • pachetul de gazduire web
 • adrese de e-mail
 • certificatul SSL
 • optimizare SEO si indexare in Google

Pret total: 1500 lei

Se ofera factura si contract, lucram doar cu firme si cu persoane fizice autorizate.

Servicii oferite de agentia de publicitate SEO Marketing Solutions

 • Telefon: 0735 610 202
 • Program relatii clienti: L-V intre 10-18
 • WhatsApp: 0735 610 202
 • Program support WhatsApp: 24/7
 • Website: www.webdesignseo.ro

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top