Arhive

Categorii

ANAF talhareste la drumul mare. E incredibil cum ma pot

ANAF tâlhărește la drumul mare. E incredibil cum mă pot abuza fiscal

ANAF tâlhărește la drumul mare. E incredibil cum mă pot abuza fiscalPensiunea Trident – oferta cazare pensiune Costinesti, camere si apartamente cu vedere la mare, preturi accesibile, facilitati multiple, loc de joaca, parcare subterana, sala relaxare, gradina, aer conditionat, wifi, pensiune acreditata cu toate avizele la zi. Telefon/WhatsApp 0731 031 338
ANAF mă violează fiscal ca la balamuc. Vezi povestea mai jos, în descriere.

Malin Bot. Cine sunt. Ce am făcut. Cine mă susține. De ce #rezist.

Mă puteți susține pe pagina:

Puteți afla totul despre activitatea mea jurnalistica, aici:

Ma găsești și pe Facebook, aici:

Aici poti afla detalii despre cărțile pe care le-am scris:

În 29 februarie 2019 m-au tâlhărit de 2.446 de lei sub pretextul că au recalculat ei și trebuie să le mai dau bani pentru anul 2014!! Noaptea trecută, la 00.12, primesc mail de la interlopii din ANAF ca au emis o „decizie de impunere”. Dimineața verific ce vor și aflu că mă execută pentru alți 3.612 lei tot ”recalculări” pentru 2014.

Pur si simplu asta este tâlhărie gestionată și executată de stat #NoapteaCaHotii.
Cum să mă execuți cu peste o mie de euro ”recalculări” pentru venituri declarate, impozitate și achitate în 2014? Cum să abuzezi în halul acesta de cineva? Ajung să plătesc „recalculări” cât veniturile din acel an, e ceva siderant.
Același stat care pe mine mă tâlhărește, ”nu știe” cum să recupereze prejudiciul de 60 de milioane de euro de la infractorul Voiculescu.
Același ANAF nu știe cum să controleze firmele clanului Dragnea ca să vadă fluxurile de bani din șpăgi. Același ANAF care nu știe cum să ia la bani mărunți clanurile de rromi analfabeți care au cotropit centrul Timișoarei.Balustrade Inox – Real Inox produce si monteaza balustrade inox in Bucuresti, Ilfov, Prahova, Buzau si Dambovita. Calitate inox ITALIA, transport si masuratori gratuite. Telefon/WhatsApp 0732 533 212